The girl.

Sunday, August 19, 2012

Happy Eid Mubarak !



2012
Time is going soooo fast !

Monday, August 13, 2012

Study yang sangat lepaks

Assalamualaikum
Blog ni baru lahir tadi hihi


Dekat Kmpp, sifat ke'study'an aku tak sama pun dengan kat high school. jauh sama sekali. Kat Lati aku pemaleh agak :p

Tapi aku nak cerita budaya dekat matrik aku lah. aku rasa semua matrik macam ni kan? and maybe semua u. Kalau habis kelas, /aku biasanya kelas start pukul 8pg habis pukul 5ptg/ aku tak study dah. Otak saturated, trust me ilmu payah nak masuk dah. Biasanya aku pergi cari makan malam hehe. Lagi satu, aku tak main sport pun. So agak relaxing ah kan every petang kau just g kafe, and melentang masuk bilik. Thats so me ;p

But aktiviti malam aku, aku often pergi library. This is me before UPS 1. Aku pergi berkawan, selalunya aku pergi dengan Yah /dalam gambar/. Dalam lepas Isya' aku mesti pergi library. Selalunya nak pergi bilik discussion kat atas tu, tak sesejuk tingkat bawah. Abang kakak librarian tu aku rasa dia punya kulit tebal doh. Ada ke patut temperature dorang expose kat kitorang dalam 10 degree. Selalu kalau pergi hotel 16 degree je plg koman -.- how dare you. Tulah sebab aku prefer tingkat atas.

Selalu kalau pergi library, aku just bawak subject tough je and perlukan tunjuk ajar. Mathematics ah usually. Science of Computer and Biology just need to read and understand the concepts an.

Dalam bilik, aku study time weekend je ah. Carpet wajib berterabur dengan paper files bagai. Aku prefer duk atas carpet than study table. More convenient teh. Kalau duk kat carpet, tak lain tak bukan aku just study Maths and Chemistry.

And kekadang kalau aku nak kan ke'public'kan, kitorang study kat Kafe an. kat situ memang a place where ramai orang lalu lalang dan usually kau akan tergoda dengan food kat situ. Ini tak pepasal bajet sehari kau rm6 akan mencecah ke rm10 -,-

"Love the creator instead of creation, and InshaAllah He can make His creation loves you"
- i'd think i wanna give up on ZM-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...