The girl.

Sunday, August 25, 2013

Ini entry tanpa backspace


/aku akan tulis apa saja yang terlintas dalam palotak ku sekang maklumlah penat nak tulis satu2 dalam diary/


beb sunyi sangat malam ni emm okay tak pun senanye sebab ada bunyi cengkerik dan kipas. aku pakai je erpon tapi satu lagu mp3 pun tak pasang cos Im so fucking eh tercarut freaking senanye nak tulis lazy damn bored. ah biarlah aku tahu readers aku semua dah besar-besar takde nak bisng sangat pun. weh nampaknya takdelangsung point saytu apa dalam perenggan pertame ni nampak sangat lifeless nye wey.


tadi guwa satu hari takbuat ape pun hmm nak kuar takde mane nak pegi kereta pun maleh nak bawak kahkah padahal takut tah kebende lah manual jugakkk kau belaja ritu! tadi guwa bangun tidur petang kojap pastu bangun je pegi tengok tv jap adik aku ade beli pisang goreng macam whaaat aku baru je ngidam ritu pastu dah ade depan mate so then aku amnbik lajulaju. biarlah ada satu je pun pueh hati aku dapat makan. haritu aku tertidur petang gak bangun-bangun je adik kecik aku kojut sobab nak suh aku bukak burger yang sam beli tuk aku tuk share dengan die. kahkahkah. 


pendek cerite guwa macam takde moodda sanggat nak keluar memana ah bukan ade tempat best pun balik-balik tempat yang same je ahhh haha aku siyes weh tulis benda ni dalam belog??? ahhh biarlah sobab ni first and maybe last aku tulis setiap ayat dalam palotak aku sekang kalaut ak mana dapat weh kau baca penulisan aku camni dalam diary pun tak do hokey.


aku suka ar baca belog aishahnoh ececeh nak promote kau jap emm yela sebab ayat kau sempoi hm hmmm guwa suka dah ah kau sengal. kekadang terinspirasi kojap . satus eh status aku sekang ialah aku tak masuk daftar pun ukm nanti so kau buatbuat cam aku t ak pernah dapat la u tu haha baru janji kau kita paan nak makan nasi lemak topi tasik terkabur camtu je hokeh. haah aku tak masuk ukm okay .pasal entry kau before this ni aaa yang latest ni aku pun agree pasal iri hati tu. haha but in positive way okay.


okay dah la melalut sangat ni mak ai pantas gile kalau type tanpa backspace hokey byeee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...