The girl.

Sunday, August 25, 2013

Ini entry tanpa backspace


/aku akan tulis apa saja yang terlintas dalam palotak ku sekang maklumlah penat nak tulis satu2 dalam diary/


beb sunyi sangat malam ni emm okay tak pun senanye sebab ada bunyi cengkerik dan kipas. aku pakai je erpon tapi satu lagu mp3 pun tak pasang cos Im so fucking eh tercarut freaking senanye nak tulis lazy damn bored. ah biarlah aku tahu readers aku semua dah besar-besar takde nak bisng sangat pun. weh nampaknya takdelangsung point saytu apa dalam perenggan pertame ni nampak sangat lifeless nye wey.


tadi guwa satu hari takbuat ape pun hmm nak kuar takde mane nak pegi kereta pun maleh nak bawak kahkah padahal takut tah kebende lah manual jugakkk kau belaja ritu! tadi guwa bangun tidur petang kojap pastu bangun je pegi tengok tv jap adik aku ade beli pisang goreng macam whaaat aku baru je ngidam ritu pastu dah ade depan mate so then aku amnbik lajulaju. biarlah ada satu je pun pueh hati aku dapat makan. haritu aku tertidur petang gak bangun-bangun je adik kecik aku kojut sobab nak suh aku bukak burger yang sam beli tuk aku tuk share dengan die. kahkahkah. 


pendek cerite guwa macam takde moodda sanggat nak keluar memana ah bukan ade tempat best pun balik-balik tempat yang same je ahhh haha aku siyes weh tulis benda ni dalam belog??? ahhh biarlah sobab ni first and maybe last aku tulis setiap ayat dalam palotak aku sekang kalaut ak mana dapat weh kau baca penulisan aku camni dalam diary pun tak do hokey.


aku suka ar baca belog aishahnoh ececeh nak promote kau jap emm yela sebab ayat kau sempoi hm hmmm guwa suka dah ah kau sengal. kekadang terinspirasi kojap . satus eh status aku sekang ialah aku tak masuk daftar pun ukm nanti so kau buatbuat cam aku t ak pernah dapat la u tu haha baru janji kau kita paan nak makan nasi lemak topi tasik terkabur camtu je hokeh. haah aku tak masuk ukm okay .pasal entry kau before this ni aaa yang latest ni aku pun agree pasal iri hati tu. haha but in positive way okay.


okay dah la melalut sangat ni mak ai pantas gile kalau type tanpa backspace hokey byeee.



Saturday, August 24, 2013

fried banana

I was called to type an entry today like it's a day off to me. Pfft. Yep it's freaking hot Saturday here. I have been wondering when is the right time to get my pisang goreng time again like the old times. Ahhh I love pisang goreng like asdfghjkl yknow. So guisssssseee. There is about 9-10 days to go ryte? Have you done your preparation yet? As for me, mmm I dunno what else to do but guarding my home 24-7 kottt. At this moment I honestly feel so creepy inside and outside though counting days to either have the great day of my life or worst. Foinnnnne.

Um. Ok lately Ive always been wasting my time by doing ridiculous, worthless, stupid work though I know many people out there are really rushing with their some sorts of last-minute preparation. Not that I like to listen to the music more often, watching hundreds of movies to train my listening skill. But until few days before, I have been reading a novel owned by my sister. This not-very-thick novel contains lots of quotes well no wonder it's like some kind of inspirational book. So who is feeling less motivated day by day why not I promote this to you & miraculously you'll get thrilled after reading this but it's for those who gets easily motivated through words only are recommended. I'm saying like this because haha I have this one close friend in my high school who easily don't get motivated during pep talk by our cikgu kaunselor or whoever comes to give advise. It's freaking funny actually.





Koranggg. doakan aku yeeee :'>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...