The girl.

Monday, March 3, 2014

Public Holiday-- Lepaking.

Salam. Hey.

np Belaian Ibu// Hijjaz


Harini public holiday adalah masa siket curik-curik post entry kat belogs. Kalau tak memang haram aku nak ada masa dengan siangnya full kelas from 8am to 5pm. Semua berebut nak ambil waktu kitorang. Hurm tough module I think.

So far everything's okay. Semua diserahkan kepada Allah.
Aku tak suka permainan syaitanirrojim yang satu ini. Menyuruh aku menyekodeng crush. Ya Allah aku tak nak masa aku dibazirkan dengan benda-benda tidak berfaedah. Aku tiada masa untuk bercanda nowadays. Sibuk dengan hal dunia. Astaghfirullah hal akhirat mana Hajar?

Sebenarnya cuba kau elakkan pandangan mata kau dari dan kepada sesiapa sahaja. Hanya sekadar perlu. Bahaya melihat sebenarnya kerana pepatah telah mengatakan dari mata turun ke hati. Sedarkah korang? Ambil iktibar. 

Tadi ada seorang sahabat post status dekat facebook tentang cinta vs mati. Mati ialah sesuatu yang pasti while cinta ialah sesuatu yang tidak pasti. Aku yakin semua faham perbezaan 2 benda ini. Ya Allah. Teruk nya aku jahil nya kita.


Ps:/ Jom timbang dosa yang dah berjaya buat sepanjang hidup.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...