The girl.

Thursday, March 21, 2013

3 weeks for lecture lagi =.=

Assalamualaikum :-)

Perasan tak perasan, dah nak habis kan life matrik kita. Agak sedih sebab terpaksa tempuh satu perkara yang sadden me, perpisahan.huhu. Dah nak habis ni jugak lah setiap weekend Sabtu, aku mesti ada vacation/outing. Aku suka tapi duit habis siapa yang suka. hehe Kena pandai berjimat tau. Ni baru as a Matrik student ceh. Lepas ni nak beli nasi sekali je tiap hari. Aku penjimat or kedekut? Haha. As long as tak gastrik itu dikira berjimat :-) Tomorrow outing ke Kailan Kepala Batas with Fida(adik) and Kak long hihi nak makan Yong Tau Foo, KFC and so on! :'D Next week ada BBQ praktikum! Makan ayam yippppe~

Sebenarnya, antara 4 subject yang aku ambil, aku paling least understand sekali kan, Science of Computer. hoho. Aku taknak jadi programmer tapi acah acah jadi programmer je untuk satu sem ni. hihi.I will strive harder kot on this with my moreeeee effort. Moreover, Maths, Biology and Chemistry pun kena revision exercise banyak lagi. Btw , Upu pun aku kena change all over back! i dont think that I'm fit with the courses that I've chosen before.. So Istikharah is important in this matter. hm hmm
Bila total up, lagi 1 month and 1 week je tinggal stay @ matrik ni :') huhu gonna miss 'em!
Okay I have no idea now.. Congrats to SPM candidates 2012 :-) And good luck to Matrik/U students :') Ermm okay lah I've got to go! :-)xx

"I don't ask much from You Allah, just a good health, a healthy surrounding and social for me to do good deeds"

Tuesday, March 5, 2013

Ups 2 :)

Assalamualaikum

:) x

Isnin lepas dah dapat result..huhu
as I expected, I know where did I wrong..huahua
biarlah yang lepas tu dah terlepas.. kan?
sekarang ni focus kat masa depan..
hurm..
kita hanya merancang, Allah yang menentukan..
So, jangan give up on your dream! ^_~

And,
As Malaysian, I feel so worried about their safety at Lahad Datu ._.
Pray for them always, that's what we could do..
our brothers  and sisters need help, we should give them what
we could :')
at least pray, and sedekah..
don't be such a tidak-mempedulikan-orang-lain :/
that's not good..

So, to all students,
lets do our responsibility,
be a wise person to our nation..
lets read and study smart! B-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...