The girl.

Monday, September 12, 2016

Welcome to Fourth Year !

Assalamualaikum wbt and hi guys !


Its the end of Week 1 of Semester 7.
I am currently in Family Medicine posting which it can be defined as medical speciality specialized in treating patient and the family.


Group 1 Year 4 Mbbs Unisza :)


So, first and second day kitorang diperkenalkan dengan introduction and principles of family medicine, lecture on primary health care services, common acute & chronic adult cases, practical on common procedures in klinik kesihatan such as use of metered dose inhaler (MDI), insulin pen etc.

Then on the third day barulah pergi ke Klinik Kesihatan Seberang takir dan melakukan procedures, ckerking, observe consultation and so on. Basically kehidupan di KK sangatlah busy sbb pt ramai & semua kerja haruslah dilakukan non stop. Berhenti hanyalah waktu lunch sbb pt pun dah tak ramai waktu tu

So di kesempatan ketika di KK inilah kau boleh tolong tolong staff nurses & doctors ambil darah (venepuncture), buat ECG, tolong isi borang-borang, and so on. Gayanya memang kelihatan seperti sudah bekerja yuk!

Btw, CPG memang kena bawa yaa. Bukan sahaja bawa, malah hafal, khatam dan hadam! Dr will love you if you read it already hahaha
~DM
~TB
~GINA Classification
~Heart Diseases
~CKD
~Hypertension
.
.
.
and the list goes on


Our face nak berjalan cari makanan kat pntai :) 

Thats all my short but sweet stories for first week hehehhe nothing much. Later i will update some new interesting stories if got :)
Good bye readers, till next post!

Ps:// Salam Aidil Adha to all muslims reader. <3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...