The girl.

Thursday, October 11, 2012

Announcement2!! :D


Let me know what I've done wrong?

Assalamualaikum!~
di celah-celah pengajaran cikgu aku masih lagi sempat menaip di belakang. ah. aku akan menjadi sebegini setibanya saat tutorial hihi weh 10, 11 oktober matrik penang ada event karnival ipta. so pagi petang ada pameran kat booth-booth dalam dewan ah cam biase ah kau tengok yang kat tempat-tempat camni. and petang malam ada pulak ceramah nye classified according to kuliah memasing. wahwah sekarang minggu exam kan so benda-benda macam ni sedikit sebanyak instill spirit kau wa cakap lu. jangan jadi macam aku sudah. pergi booth upm semata-mata nak dapatkan beg and note book dia yang ahhhhhh cute. plus perkembangan kuliah : computer science, chemistry and mathematics dah melabuhkan kain juraian rambai tirainye. biology je lambat sikit huhu walhal next week maseh ada agi ah masa dengan lecturer jangan isau ah.

Apecer dengan muet plak? aku candidate on 22nd october which is the speaking test! and kalau countdown from now, its 11 days more to go beb ohmakden strength of speaking, speaking skills, has not been implanted yet. so what am i gonna do iz four of us will meet during our leisure time. 
So bila aku total up net bersih (entah) berapa masa aku dapat revise before pspm day, it is about 2 weeks ._. hamboihamboi.  

Matrik work banyaaaaaak dude.

Thursday, October 4, 2012

3 weeks more.

kitorang budak matrik final 3weeks more. syllabus masing-masing 4subject habis next week insha-Allah. plus this saturday ni ada event larian kakom aaaaa yeppi aku sukasuki betul event macam ni kau tau. ntahntah berlari sampai 10km aaaa aku suka tengok environment baru :') next week aku ada pre-pspm computer science. baideway, aku mengidam big apple oh. keh tu je maaflah kalau bunyi macam mengidam. japp tadi time nak start kuliah kimia, lecturer tersayang aku pass up sendiri lecture note. kau, faham tak apa yang aku nak sampaikan ni?? cikgu kau sendiri mengajar, dia sendiri naik tangga dk tuu and pass note dia bagi. aku taktahannnn... cikgu ku sungguh baik! dan tatkala tu air mataku bergenang sbb terharu. terharu sesangat. ahhhh. bagi insan yang hati lembut seperti aku, memanglah aku cepat lembut. aku perempuan. bye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...