The girl.

Saturday, July 25, 2015

Pulau Perhentian with medic housemates Part 2 ^_~

Day 2 at Pulau Perhentian; 


Sorry for the delay. Hampir 4 bulan aku tinggalkan niat aku nak post pasal Part 2. Ini pun aku dah tak ingat exact time aktiviti hihi so tengok gambar je lah. Yang pastinya kitorang kena check out pukul 10 pagi tak silap. Kalau nak selamat, korang pack barang siap2, then pergi hiking terus. Nanti tak payah susah-susah korang nak pergi patah balik chalet semata-mata nak pack things padahal korang tak lepak lelama menikmati pandangan dari atas puncak tu sepuas-puasnya. 

Okay malas nak cerita. Sila lihat. Bye 











<33 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...