The girl.

Sunday, November 17, 2013

drug-resistance

Tarikh 18 kat halaman November calendar dah aku pangkah. 2 weeks lebih lagi ada exam EOM 2. Biasalah. Students and exams are like best best friend. Agree much.

Kalau kau sakit kan, tak rasa ke tu semua ujian dari Allah?

Allah bagi kau sakit tu untuk hilangkan dosa-dosa kecil kau sebelum ni. Alhamdulillah tak sia-sia aku batuk berterusan seminggu ni. Tak sakit pun kalau nak dibandingkan dengan sakit mak aku beranak 7 kali. Thanks mama L *sedih mode* Sedih gila bila pergi klinik kesihatan tadi 2 kali tutup. Aku ingatkan batuk ni kejap je dalam 3,4 hari…

Lepas ni kena praktikkan semua azam tahun baru aku. Sikit-sikit buat, aku taknak jadi lemah. Kuat sangat pun tak boleh juga. Cuma tak perlu disuruh-suruh, di command.


Salah satu azam aku juga, jangan pertaruh perasaan sayang terhadap seseorang sedalam-dalam lautan Antartika. Tak perlu J no such great love will benefit you except love for Allah, and others like parents, your future husband, families, very close friend..? Aku tak suka jaga feeling orang. Aku tak suka attachment yang leads to sadness. Mohon semua paham. Aku suka macam biasa. Aku biasa-biasa sahaja. 

Yang malas,
hajor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...